Re: 2. kursówka, 14-15 listopada, trasa Michała Békey
: 2015-11-08, 02:38
Menu (zgłaszajcie ewentualne alergie i awersje do mięsa):
Pt.
kolacja
kanapki z podróży
zupka chińska
Sb.
śniadanie
pieczywo
masło
sucha kiełbasa
ser żółty
rzodkiewki
papryka
ketchup
obiad (wariant I)
ryż
sos w proszku (pomidorowy)
olej roślinny
kiełbasa
cebula
zielony groszek w puszce
marchewak
papryka
czosnek
przyprawy (bazylia, oregano, sól, pieprz)
obiad (wariant II)
ryż
sos w proszku (pomidorowy)
olej roślinny
kiełbasa
pomidory
czosnek
oliwki zielone
przyprawy (sól, pieprz)
kolacja
zupka chińska
serek topiony
Nd.
śniadanie
kaszka
pieczywo
masło
sucha kiełbasa
ser żółty
rzodkiewki
papryka
ketchup
Napoje
herbata czarna
herbata owocowa
imbir
cukier
plusz
Przekąski
kabanosy
daktyle/morele
czekolada mleczna
Pt.
kolacja
kanapki z podróży
zupka chińska
Sb.
śniadanie
pieczywo
masło
sucha kiełbasa
ser żółty
rzodkiewki
papryka
ketchup
obiad (wariant I)
ryż
sos w proszku (pomidorowy)
olej roślinny
kiełbasa
cebula
zielony groszek w puszce
marchewak
papryka
czosnek
przyprawy (bazylia, oregano, sól, pieprz)
obiad (wariant II)
ryż
sos w proszku (pomidorowy)
olej roślinny
kiełbasa
pomidory
czosnek
oliwki zielone
przyprawy (sól, pieprz)
kolacja
zupka chińska
serek topiony
Nd.
śniadanie
kaszka
pieczywo
masło
sucha kiełbasa
ser żółty
rzodkiewki
papryka
ketchup
Napoje
herbata czarna
herbata owocowa
imbir
cukier
plusz
Przekąski
kabanosy
daktyle/morele
czekolada mleczna