Autokarówka XXX KPG

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Jasiek

Re: Autokarówka XXX KPG

Post autor: Jasiek »

Cześć,
przypominam o wpłatach zaliczki. Narazie na moje konto wpłynął haracz tylko od Moniki Ołów, Sylwii Kowalskiej, Maji Stelmach i Kierownika Czarka. Mam już również zapewnienia co do wpłat od Gosi Bartnickiej i mojego mniej udanego brata.
Zlitujcie się, za dotychczas zebraną kwotę, to ja nawet wacików sobie nie kupię...:)
Awatar użytkownika
Wojciechu

Post autor: Wojciechu »

Ja też wpłacałem w piątek, mam nadzieję, że dziś dojdzie.
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
olowianka

Post autor: olowianka »

Mam pytanie: czy chcemy w Wambierzycach obejrzeć ruchomą szopkę? Płatne 5 zł... Czy interesuje nas sama bazylika?
Awatar użytkownika
Sylwia

Post autor: Sylwia »

http://www.wambierzyce.pl/sanktuarium/r ... zopka.html
mi sie nie chce ogladac...5zl, to np 1,5 l Coli;]
Awatar użytkownika
Wojciechu

Post autor: Wojciechu »

Ruchoma szopka? Chyba nie, bo co tam będziemy za nią ganiać... ;P
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
Awatar użytkownika
pomyslowydobromir

Post autor: pomyslowydobromir »

cóż, ja bym normalnie wolał ruchomą szopkę od 1,5 l Coli, ale tak się składa, że widziałem ją już kiedyś i prawdę powiedziawszy, jakkolwiek jest na pewno w pewnym sensie urocza, to widziałem w życiu większe atrakcje...
cezar_1

Post autor: cezar_1 »

W środę mnie nie będzie, więc naturalną koleją rzeczy Wojciech będzie pełnił rolę kierownika na tym spotkaniu jako zastępca.
olowianka

Post autor: olowianka »

Jedno z ostatnich pytan: w Wambierzycach mozemy zamówić sobie przewodnika, zapewne jakiegoś kochanego braciszka, który zapewni nam niezapomnianą moc wrażeń i oprowadzi po zakamarkach bazyliki za jedyne 3 zł od głowy, czy chcemy takiej rozpusty? Muszę wiedzieć, bo trzeba byłoby zarezerwować. I jeszcze jedno- jest tam kaplica- muzeum, opłata dobrowolna, czyli coś trzeba im tam kopsnąć? Panie Ministrze Finansów- stać nas na to?
Paveł

Post autor: Paveł »

Rozumiem że z góry zdecydowaliśmy że nikt nie pojedzie na autokarówkę i nie publikujemy w pocie czoła zawczasu przygotowanego tekstu zachęcającego do udziału ani na stronie skg, ani nie wysyłamy na infolistę ?

W najbliższą środę nie organizujemy oficjalnego bazaru dezorganizacyjnego, czy też spotkania autokarówkowego - jaką nomenklaturę kto woli :)
Jeżeli jest potrzeba doprecyzowania pewnych kwestii organizacyjnych - możecie to zrobić w swoim gronie.
Jeżeli jest potrzeba porady - będę dostępny kwadrans przed wykładem w siedzibie SKG.

Od środy wieczór przeistaczam się w zwykłego ciołka, który nic nie wie o wcześniejszych przygotowaniach do wyjazdu, radzę więc tak mnie informować, żebym np. wiedział gdzie i o której jest zbiórka, co mam wziąć itp.
cezar_1

Post autor: cezar_1 »

Rozumiem że z góry zdecydowaliśmy że nikt nie pojedzie na autokarówkę i nie publikujemy w pocie czoła zawczasu przygotowanego tekstu zachęcającego do udziału ani na stronie skg, ani nie wysyłamy na infolistę ?
Heh, byłem pewien że któraś z osób odpowiedzialnych za promocję wrzuciła to na infolistę. Ale teraz to już nie ma sensu, trudno...

Kilka spraw:

1) Proszę poinformować osoby nie będące kursantami (czyli np. Pawła ;]) co mają wziąć itd. To prośba do Maji, która odpowiada za kontakty. Jeśli chodzi o mojego ojca to czuje się poinformowany ;]

2) Gosiu - dzisiaj powinna być znana ostateczna liczba osób - proszę więc abyś potwierdziła rezerwację w Nachodzie.

3) Osoby odpowiedzialne za jedzenie (Rafał, Monika S., Tomek i Olga) się wykruszyły, ale z tego co zrozumiałem chcą nam pomóc w przygotowaniach, proszę więc aby w środę ustaliły z Wojtkiem jak, gdzie i kiedy chcą przekazać jedzenie, które zostanie zakupione przed wyjazdem. Proszę również aby przekazały mu cały plan odnośnie posiłków w trakcie wycieczki włącznie z numerami telefonów, informacjami co i jak zostało zarezerwowane itd...

4) Pytanie do Michała - apteczka i ubezpieczenie są jak mniemam niezagrożone (do piątku będą)?

5) Skarbniku - jak już poznamy ostateczną liczbę osób powiedz dokładnie ile kto ma dopłacić/wpłacić.
gosia bartnicka

Post autor: gosia bartnicka »

Sluchajcie, chciałabym zarezerwowac wejście na teren Szczelińca, w związku z tym mam pytanie:
Czy nasz skarbnik uwzględnił ten fakt w swoim harmonogramie funduszy? jak to wyglada? Jesli już to ile potrzebujemy ostatecznie biletów ulgowych i normalnych( przy czym zaznacza,, że nie mam tam takiej kategorii, jak student inny, niż wszyscy:)?
acha dodam, że bilety kosztuja odpowiednio: 2,5 oraz 5zł.
ps. Czekam z niecierpliwościa na ost. wersją/ liczbę uczestników ;-)
Maja Stelmach

Post autor: Maja Stelmach »

W kwestii ewentualnych opłat za parkingi:
Przy kaplicy czaszek jest parking (acz nie bezpośrednio obok) - ale nie jest to parking - że tak się wyrażę - sprzężony z kaplicą. Jakis pan zrobił sobie prywatny parking, który "coś za pewne kosztuje". Tyle się dowiedziałam. Mam szukać dalej?.. tak tylko pytam.
Maja Stelmach

Słuchajcie, z tymi notkami z referatów - bardzo ładnie piszecie: ) ale dostałam na razie tylko kilka. Musi z nich powstać forma małego przewodnika wprowadzającego w tematykę wycieczki i każdy z uczestników dostanie coś takiego do ręki na zbiórce przed wyjazdem.
Maja Stelmach

Były prośby, zamieszczam listę osób, któa w tym momencie jedzie (stworzone na podstawie analizy forum :p) Proszę poprawiajcie, jeśli się pomyliłam
1) Wojtek
2) Czarek
3) Monika O.
4) Gosia
5) Tomek W.
6) Sylwia
7) Adam
8) Maja
9) Olek
10) Kasia
11) Michał
12) Jasiek
13) Jola Górska
14) tata Wojtka
15) tata Czarka
16) Paweł
17 ) Tomek
Jasiek

Post autor: Jasiek »

Narazie dostałem tylko zaliczki od 11 osób. Ostateczny termin wpłaty zaliczki na konto to jutro godz. 13:00 Jeśli ktoś nie zdąży, to proszę o przyniesienie gotówki na spotkanie dezorganizacyjne.
Ostateczny kost autokarówki będzie większy o 4 zł, bo uległem potężnemu i prężnemu lobby oraz wpływowi Watykanu - także będziemy zwiedzać Bazylikę z przewodnikiem i damy symboliczną złotówkę jako datek - Monika dziś zarezerwuje bilety i przewodnika, a Maja ma uprzedzi ewentualnych chętnych na dzisiejszym spotkaniu
Proszę osobę, która będzie przygotowywała jedzenie o podanie konta, żebym mógł wpłacić kasę na zakupy zywności w Warszawie

P.S. Czy ktoś wynalazł jeszcze jakieś płatne parkingi?
P.S. Czarek, czy mógłbyś wpłacić zaliczkę za Twojego Tatę, bo Ciebie nie będzie na spotkaniu
ODPOWIEDZ