IV Edycja Konkursu Fotograficznego SKG
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Re: IV Edycja Konkursu Fotograficznego SKG
Koordynator koordynatora?

Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Jędrek daj proszę znać, uwzględniwszy wszelkie przyczyny niezależne oraz poważne, kiedy ruszy głosowanie?
Pzdr!
Pzdr!
-
Ania Skompska
- Kontakt:
Naprawdę to był fajny pomysł z tym konkursem. Ale to jak on przebiega, jest zupełnie zniechęcające i myślę, że kiepsko świadczy o klubie...Już w tej chwili jest miesięczna obsuwa.
pzdr
ania
pzdr
ania
Mocne słowa Aniu, widać zgłosiłaś dużo zdjęć. Nie, żebym się nie zgadzał, jest to z deczka żenująca sytuacja, ale żeby od razu o całym klubie źle miało świadczyć? A poza tym obsuwa na dzień dzisiejszy wynosi 14 dni.
Kto nie ma brzucha ten kiepsko
A góry to do niczego są.
A góry to do niczego są.
-
Ania Skompska
- Kontakt:
Przemku,
Nie ma znaczenia czy zgłosiłam jakiekolwiek zdjęcie na konkurs.
O klubie mam jak najlepsze zdanie, ale wydaje mi się, że osoba zapoznająca się z działalnością klubu korzystając ze strony, może się zniechęcić przeglądając ten wątek. To tyle.
p.s. „na dzień dzisiejszy” obsuwa wynosi około miesiąca - do 10 maja, zgodnie z regulaminem, powinno sie przysyłać zdjęcia na V edycję konkursu.
pzdr
ania
Nie ma znaczenia czy zgłosiłam jakiekolwiek zdjęcie na konkurs.
O klubie mam jak najlepsze zdanie, ale wydaje mi się, że osoba zapoznająca się z działalnością klubu korzystając ze strony, może się zniechęcić przeglądając ten wątek. To tyle.
p.s. „na dzień dzisiejszy” obsuwa wynosi około miesiąca - do 10 maja, zgodnie z regulaminem, powinno sie przysyłać zdjęcia na V edycję konkursu.
pzdr
ania
A ja myślałem że obsuwę mamy w publikacji zdjęć i głosowaniu. Publikacja powinna nastąpić 25.04, więc obsuwa 14 dni.
A góry to do niczego są.
A góry to do niczego są.
A na V edycję zdjęcia, zgodnie z regulaminem, powinno się nadsyłać od 10 do 20 maja, czyli powinien wystartować za dwa dni.
A góry to do niczego są.
A góry to do niczego są.
- Jędrzej Ochremiak
Hej
Zgadzam się, że to fatalnie wygląda... mam za dużo na głowie, troche problemów sie pojawiło - nieważne - podjąłem się i nawalam. Mam nadzieje, że już bedzie lepiej, nadal ponawiam prośbę o pomoc (chodzi o dwie najblizsze edycje). Głosowanie ruszyło.
Wszystkich zainteresowanych przepraszam.
Temat V Edycji to "Kursanckie opowieści" - czas nadsyłania do 20.05
J.
P.S. Nie chciałbym generowac sporów. Racja jest po stronie rozżalonych;)
Zgadzam się, że to fatalnie wygląda... mam za dużo na głowie, troche problemów sie pojawiło - nieważne - podjąłem się i nawalam. Mam nadzieje, że już bedzie lepiej, nadal ponawiam prośbę o pomoc (chodzi o dwie najblizsze edycje). Głosowanie ruszyło.
Wszystkich zainteresowanych przepraszam.
Temat V Edycji to "Kursanckie opowieści" - czas nadsyłania do 20.05
J.
P.S. Nie chciałbym generowac sporów. Racja jest po stronie rozżalonych;)
DRUNIA