Co do zasady [cena ze sklepu internetowego] x 0,7, ale mają na stronce niestety drobne nieścisłości - moja Panda była o kilka zeta droższa. Różnica rzędu 20 zł na szczęście, a nie 200
W kwestii docieplenia jeszcze nie mam wiążącej odpowiedzi - mam nadzieję uzyskać ją jutro.
Śpiwory Tomka (na pewno), Janka i PawłaB (na 90% - zadzwonić i potwierdzić, nr 663870107) są już gotowe do odbioru. Śpiwór koleżanki Michała (ale na nazwisko Michała ) albo jest już, albo będzie lada moment.
Asia, Aga: nasze śpiwory mogą być całe niebieskie, czarno-niebieskie (do wypchania od dziś) lub czarno-czerwone (od wtorku). Dajcie znać, co wybieracie. Ja wezmę niebieski lub czarno-czerwony. W każdym przypadku pan Hubert wspomina o dopchaniu najpóźniej do końca przyszłego tygodnia.
Achtung, pozor, wnimanije
Pan Hubert do dostępnych kolorków w DRYu dorzucił jeszcze cały czerwony. Dziewczyny, możecie się jeszcze namyślić, oby dziś - czerwony to prawie jak fioletowy . Tomek, podaj proszę kolor dla kolegi (czarnego nie ma i nie będzie w przewidywalnym terminie)
Nareszcie, po dziesiątkach rozmów, wszystkie śpiworki już klepnięte... Aga, przytachaj dziś pieniążki, to odbiorę twój wraz z moim i Asi w poniedziałek (GT II 900 po zniżkach wart jest 738,50 zł).
Śpiwór kolegi Tomka jest na nazwisko Tomka wobec braku znajomości nazwiska kolegi.
Śpiwory Janka Żeglarza są na nazwisko Janek... Żeglarz i już powinny być gotowe.