Co do zasady [cena ze sklepu internetowego] x 0,7, ale mają na stronce niestety drobne nieścisłości - moja Panda była o kilka zeta droższa. Różnica rzędu 20 zł na szczęście, a nie 200
Śpiwory puchowe
Re: Śpiwory puchowe
W tym roku także płacimy przy odbiorze.
Co do zasady [cena ze sklepu internetowego] x 0,7, ale mają na stronce niestety drobne nieścisłości - moja Panda była o kilka zeta droższa. Różnica rzędu 20 zł na szczęście, a nie 200
Do wtorku da się jeszcze podczepić pod tegoroczne zamówienie rzutem na taśmę. Tak dla spóźnialskich 
hej! A czy ja jeszcze mogę się doczepić na 'docieplenie' mojego Yetiego???
Ola
Ola
"...ja zaś jeśli chodzi o to właśnie bardzo lubię błoto..."
(J. Brzechwa)
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą" (Fiodor Dostojewski)
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą" (Fiodor Dostojewski)
W kwestii docieplenia jeszcze nie mam wiążącej odpowiedzi - mam nadzieję uzyskać ją jutro.
Śpiwory Tomka (na pewno), Janka i PawłaB (na 90% - zadzwonić i potwierdzić, nr 663870107) są już gotowe do odbioru. Śpiwór koleżanki Michała (ale na nazwisko Michała
) albo jest już, albo będzie lada moment.
Asia, Aga: nasze śpiwory mogą być całe niebieskie, czarno-niebieskie (do wypchania od dziś) lub czarno-czerwone (od wtorku). Dajcie znać, co wybieracie. Ja wezmę niebieski lub czarno-czerwony. W każdym przypadku pan Hubert wspomina o dopchaniu najpóźniej do końca przyszłego tygodnia.
Achtung, pozor, wnimanije
Pan Hubert do dostępnych kolorków w DRYu dorzucił jeszcze cały czerwony. Dziewczyny, możecie się jeszcze namyślić, oby dziś - czerwony to prawie jak fioletowy
. Tomek, podaj proszę kolor dla kolegi (czarnego nie ma i nie będzie w przewidywalnym terminie)
Śpiwory Tomka (na pewno), Janka i PawłaB (na 90% - zadzwonić i potwierdzić, nr 663870107) są już gotowe do odbioru. Śpiwór koleżanki Michała (ale na nazwisko Michała
Asia, Aga: nasze śpiwory mogą być całe niebieskie, czarno-niebieskie (do wypchania od dziś) lub czarno-czerwone (od wtorku). Dajcie znać, co wybieracie. Ja wezmę niebieski lub czarno-czerwony. W każdym przypadku pan Hubert wspomina o dopchaniu najpóźniej do końca przyszłego tygodnia.
Achtung, pozor, wnimanije
Pan Hubert do dostępnych kolorków w DRYu dorzucił jeszcze cały czerwony. Dziewczyny, możecie się jeszcze namyślić, oby dziś - czerwony to prawie jak fioletowy
-
Janek Żeglarz
hej sie nie podpisałem powyżej to ja chciałbym 2 spiwory
Nareszcie, po dziesiątkach rozmów, wszystkie śpiworki już klepnięte... Aga, przytachaj dziś pieniążki, to odbiorę twój wraz z moim i Asi w poniedziałek (GT II 900 po zniżkach wart jest 738,50 zł).
Śpiwór kolegi Tomka jest na nazwisko Tomka wobec braku znajomości nazwiska kolegi.
Śpiwory Janka Żeglarza są na nazwisko Janek... Żeglarz
i już powinny być gotowe.
Śpiwór kolegi Tomka jest na nazwisko Tomka wobec braku znajomości nazwiska kolegi.
Śpiwory Janka Żeglarza są na nazwisko Janek... Żeglarz
Aga nie przytacha dziś pieniążków bo Aga ma jutro egzamin o 8. zalecane podanie numeru konta w celu wykonania przelewu.
Azymucik
- Marta Cobelto
czy przed wakacjami będzie akcja śpiworowa?
pytam już dziś, bo koleżanka szuka śpiwora i chciałabym wiedzieć, czy mamić ją obietnicą zniżki w Yetim?
pytam już dziś, bo koleżanka szuka śpiwora i chciałabym wiedzieć, czy mamić ją obietnicą zniżki w Yetim?
- Marta Cobelto
Podciągam i ponawiam - czyżby WSZYSCY, którzy potrzebują już mieli śpiworki? jakoś mi się w to nie chce wierzyć...
Paweł Górecki jakiś czas się mnie pytał o śpiwory, więc może nadal jest zainteresowany...
Yeti nie daje zniżek 
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
A zwyżki daje? 
Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
- Marta Cobelto
A ja będę uparcie podtrzymywać życie tego wątku...
komu GT, komu?
komu GT, komu?
-
Wojtek Grochowski
e tam puchowe, nadchodzi era primaloftu 
"Somewhere between the bottom of the climb and the summit is the answer the mystery why we climb."
- Greg Child