Noga we wtorek
-
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Re: Noga we wtorek
Ja jeszcze nie wiem czy będę w czwartek bo jakieś choróbsko mnie próbuje dopaść. Odpowiem jutro czy się pojawię czy nie.
A przy okazji.... zauważyłem że wątek "nogowy" jest najczęściej oglądanym wątkiem na forum. Prawie 3,5 tysiąca wyświetleń
A przy okazji.... zauważyłem że wątek "nogowy" jest najczęściej oglądanym wątkiem na forum. Prawie 3,5 tysiąca wyświetleń

Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Mnie na pewno nie będzie - mam zajęcia 
W każdym razie czwartek o 18. Michał Pluta niech będzie koordynować skompletowanie składu
.

W każdym razie czwartek o 18. Michał Pluta niech będzie koordynować skompletowanie składu

-
Wpisujcie się kto będzie, o 17 zdecydujemy czy gramy.
"Tak to się robi w Szczecinie"
ja będę, choć mogę się trochę spóźnić.. jakbyśmy się skompletowali, chętnie pokopię piłkę i zbyt aktywnych przeciwników moimi koreczkami;) I co? bedzie komplet?
Nie widzę żywiołowego odzewu 
Zakładam, że skład się nie uzbierał.
JEśli jest przeciwnie, niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu smsem, co? Bo już nie będę miał dostępu do intera..
Do zobaczenia.
JS

Zakładam, że skład się nie uzbierał.
JEśli jest przeciwnie, niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu smsem, co? Bo już nie będę miał dostępu do intera..
Do zobaczenia.
JS
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Mnie nie będzie. Sorry
Maciek
-
Niestety, dzisiaj nie pogramy. Za tydzień nie będzie długiego weekendu, więc liczę że frekwencja dopisze.
"Tak to się robi w Szczecinie"
Powrót piłki we wtorek!:) Tyle, że na drugą zmianę - dzisiaj od 21. Kto będzie?
no nie eee co za niespodziewane zwroty akcji, ja się już psychofizycznie nastawiłam na czwartek. Czytaj: dzisiaj nie dam rady 

Azymucik
No to chyba ja.. jak zaczynacie w koncu grac o ludzkich porach, a nie jak jeszcze biali ludzie spokojnie pracuja
O to chodzi jedynie, by naprzód wciaż iść śmiało, bo zawsze się dochodzi, gdzie indziej niż się chciało.
Uwaga, uwaga, w związku z nikłym zainteresowaniem zwijamy imprezę, ale przyatakujemy za tydzień!
Co do najbliższej przyszłości: w ten czwartek nie ma, dopiero w kolejny (ale będziemy wtedy też próbować we wtorek).
Co do najbliższej przyszłości: w ten czwartek nie ma, dopiero w kolejny (ale będziemy wtedy też próbować we wtorek).
- Marcin Zarzycki
Mysle sobie, ze moze na lepsza frekwencje wplynie wczesniejsze informowanie o grze i niezmienianie terminow: z wtorki na czwartki i odwrotnie.
Dla mnie np. wtorki o 21 sa OK.
Pozdrawiam
MZ
Dla mnie np. wtorki o 21 sa OK.
Pozdrawiam
MZ
Zyga słusznie mówisz, ale jak to pogodzić z faktem nieregularności treningów które blokują nam dostęp do boiska? Niestety grając na darmowym boisku trzeba się liczyć z tym, że to będzie takie przychodzenie od okazji do okazji...
Ale może uda się na dłużej zaczepić we wtorkowe wieczory, bo to się załatwia zupełnie w innej instytucji o której pewnie nie wszyscy jeszcze wiedzą.
Ale może uda się na dłużej zaczepić we wtorkowe wieczory, bo to się załatwia zupełnie w innej instytucji o której pewnie nie wszyscy jeszcze wiedzą.
- Marcin Zarzycki
Wiem, wiem. W miare mozliwosci oczywiscie.