Autokarówka XXX KPG
Re: Autokarówka XXX KPG
Rozumiem, że z powyższej listy studentami są 1. Wojtek 2. Czarek 3. Monika O. 4. Gosia 5. Maja 6. Olek 7. KAsia 8. Michał (bez zniżki na PKP).
P.s. Maju, napisz dziś na forum pliz, czy przyszli jacyś chętni, żebyśmy już mogli zamknąć listę.
P.s. Szczeliniec był już uwzględniony w budżecie
P.s. Maju, napisz dziś na forum pliz, czy przyszli jacyś chętni, żebyśmy już mogli zamknąć listę.
P.s. Szczeliniec był już uwzględniony w budżecie
Tak, mam zniżkę studencką.
Pragnę również poinformować, że zostajemy przy składzie 17-osobowym. Nie udało się również i dzisiaj nikogo skaptować.
Pragnę również poinformować, że zostajemy przy składzie 17-osobowym. Nie udało się również i dzisiaj nikogo skaptować.
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
Ostateczny koszt autokarówki wynosi - 264 zł studenci, 290 Michał, 308 normalni
zaliczka (nie zmieniła się) - 135 studenci, 159 - Michał i normalni
Tak jak pisałem, zaliczkę poproszę najpóźniej do dostarczenie najpóźniej na jutrzejsze spotkanie, pozostała część może być w piątek.
zaliczka (nie zmieniła się) - 135 studenci, 159 - Michał i normalni
Tak jak pisałem, zaliczkę poproszę najpóźniej do dostarczenie najpóźniej na jutrzejsze spotkanie, pozostała część może być w piątek.
-
Znalazłam uroczy tekst: http://www.wsp.krakow.pl/ptg/index_plik ... 2007_9.pdf
To jest co prawda o całych Sudetach, ale w bardzo sympatyczny i przystępny sposób oddaje wg mnie klimat tamtych terenów. Tam są chyba wszystkie nasze tematy - warto zapoznać się, coby wiedzy ogólnej nabyć. Szczerze polecam.
To jest co prawda o całych Sudetach, ale w bardzo sympatyczny i przystępny sposób oddaje wg mnie klimat tamtych terenów. Tam są chyba wszystkie nasze tematy - warto zapoznać się, coby wiedzy ogólnej nabyć. Szczerze polecam.

Po uwzględnieniu tego, że jedzie z nami tylko jeden instruktor, ostateczny koszt autokarówki to
265 (studenci), 291 (Michał), 309 (normalni)kwota zaliczki nie zmienia się:
nadal studenci płacą 135, reszta 159
265 (studenci), 291 (Michał), 309 (normalni)kwota zaliczki nie zmienia się:
nadal studenci płacą 135, reszta 159
Kasiu, wybacz że nie przyjąłem twojej oferty. Geologia brzmi dla mnie dobrze a pewnie i tak nie znalazłbym nic dla Ciebie lepiej niż Ty. Powodzenia.
Ach! Oszukałaś mnie! W internecie aż roi się od informacji na temat p. wielkomorawskiego! Oj!
Olku nie ma sprawy, i tak wyślę Ci materiały z geo tylko podaj maila. Nie wiem co znalazłeś w necie o państwie wielkomorawskim, ale cokolwiek to jest to wyślij mi linka. kasia@lipinscy.com
A i przypominam o śpiewnikach, bo biorę gitarę!!!
do Wielce Czcigodnych Panów Kierowników:
a może by wyznaczyć jakiś czynnik społeczny, który by koordynował kwestie jedzeniową? Bo sterowanie tą kwestią z Warszawy przez niedoszłych autokarowiczów może być dla nas jadących bolesne w skutkach...:/
a może by wyznaczyć jakiś czynnik społeczny, który by koordynował kwestie jedzeniową? Bo sterowanie tą kwestią z Warszawy przez niedoszłych autokarowiczów może być dla nas jadących bolesne w skutkach...:/
No więc podsumowanie dzisiejszego spotkania:
1. Monika O. informuje Pana Busiarza, żeby po nas przyjechał na Wałbrzych-Miasto a nie na Wałbrzych Główny
2. Gosia dowiaduje się, jak wygląda sprawa z grillem (czy kiełbaski są w cenie, czy musimy nabyć mięso we własnym zakresie)
3. Mamy nowy rozkład prowadzeń w niedzielę:
Nahod-Czermna - Olek
Czermna-Duszniki Zdrój - Maja
Duszniki Zdrój-Kletno (wraz z jaskinią i powrotem do busa) - Michał i Jasiek
4.Przydzieliliśmy kilku osobom momenty, w których będą wygłaszać swe elaboraty, i tak:
Dojazd z Wałbrzycha do Kłodzka - referat Adama + referat Gosi
Dojazd do Wambierzyc - Monika
Przejazd z Wambierzyc - Olek
Dojazd do Nahodu - Maja
Przejazd do Kletna - Adam, Tomek, Michał
Dojazd do Złotego Stoku - Sylwia
Co do reszty, to radziłbym się zgłosić, albo ustalimy to w pociągu.
5. Uwaga Jaśka jest słuszna. Czy więc ktoś się pisze, by być osobą od żarcia? Jak nie, to jutro wyznaczę ]
6. Jak ktoś potrzebuje info a propos posiłków, to proszę pisać, bo nie mam już siły, a wziąłem rozpiskę od Smukłego...
Dobrej nocy
1. Monika O. informuje Pana Busiarza, żeby po nas przyjechał na Wałbrzych-Miasto a nie na Wałbrzych Główny
2. Gosia dowiaduje się, jak wygląda sprawa z grillem (czy kiełbaski są w cenie, czy musimy nabyć mięso we własnym zakresie)
3. Mamy nowy rozkład prowadzeń w niedzielę:
Nahod-Czermna - Olek
Czermna-Duszniki Zdrój - Maja
Duszniki Zdrój-Kletno (wraz z jaskinią i powrotem do busa) - Michał i Jasiek
4.Przydzieliliśmy kilku osobom momenty, w których będą wygłaszać swe elaboraty, i tak:
Dojazd z Wałbrzycha do Kłodzka - referat Adama + referat Gosi
Dojazd do Wambierzyc - Monika
Przejazd z Wambierzyc - Olek
Dojazd do Nahodu - Maja
Przejazd do Kletna - Adam, Tomek, Michał
Dojazd do Złotego Stoku - Sylwia
Co do reszty, to radziłbym się zgłosić, albo ustalimy to w pociągu.
5. Uwaga Jaśka jest słuszna. Czy więc ktoś się pisze, by być osobą od żarcia? Jak nie, to jutro wyznaczę ]

6. Jak ktoś potrzebuje info a propos posiłków, to proszę pisać, bo nie mam już siły, a wziąłem rozpiskę od Smukłego...
Dobrej nocy
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
Wojciechu, wydaje mi się że na spotkaniu było mówione że mam prowadzić od rana w niedziele do Kudowej. Wpis "Nachod - Czermna" oznacza że prowadzę również w Czermnej, czy do Czermnej?
Z tego co pamiętam mam mówić o turystyce i uzdrowiskach na prowadzeniu Gosi?Czy nie?
-
Wiesz Sylwia, pamietalam o Tobie, ale niestety Olek sie wepchnął:), mi to jest w sumie obojetne, możecie się dogadać/ zamienic, jesli tylko Olek się zgodzi:)
co do kiełbasy, jeszcze nie dostałam odpowiedzi, dam znac
co do kiełbasy, jeszcze nie dostałam odpowiedzi, dam znac