Nowa strona SKG!

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
wex

Nowa strona SKG!

Post autor: wex »

Witam wszystkich! W imieniu Zarządu otwieram...
Nową stronę SKG!

Po wielu godzinach zmagań z nie zawsze współpracującym sprzętem udało nam się doprowadzić sprawy do szczęśliwego finiszu :)

Jaka jest nowa strona? To zapewne stwierdzicie sami, w każdym razie jest przede wszystkim nowoczesna z technicznego punktu widzenia. Oparliśmy ją o silnik Joomla, z którego korzystają m.in. takie strony jak Porsche i Przekrój, a z bliższych nam - e-gory.pl oraz strona Konrada, norwegofil.pl. Dzięki Zydze dowiedziałem się, że również znany nam poniekąd Balcerzak ;)

A co ta nowoczesność oznacza w praktyce? Przede wszystkim to, że stronę jest bardzo łatwo modyfikować i aktualizować. Do robienia tego wystarcza znajomość Worda, więc spodziewam się, że teraz sporo klubowiczów zaangażuje się w rozbudowę strony pod względem merytorycznym :)

Przenieśliśmy sporą część treści ze starej strony - dziękuję osobom które mi w tym pomagały - Pawłowi Marciniakowi, Jankowi Wójcikowi oraz Maćkowi Egermeierowi. Jednocześnie do przeniesienia zostało jeszcze sporo relacji z klubowych wypraw oraz kilka archiwalnych numerów Biuletynu. Tak więc zgłaszam się do Was z prośbą o pomoc w przeniesieniu tej treści - zauważcie, że to świetna okazja, żeby nauczyć się obsługiwać stronę! Każda pomoc jest potrzebna - nawet jeżeli masz czas przenieść tylko jeden artykuł. Kontaktujcie się ze mną mailowo, założę Wam konto na nowej stronie i poinstruuję co i jak :)
Dziękuję także Oli Jaworskiej, która już się zgłosiła z pomocą :)

Kończąc, zapraszam do przeglądania naszych nowych progów...

Tomek Weksej, wiceprezes ds. turyst. SKG
PAwel

Re: Nowa strona SKG!

Post autor: PAwel »

Cześć,

GRATULUJĘ stworzenia nowej strony SKG. Długo to trwało, ale wiem że mieliście masę pracy związanej ze zbudowaniem tej strony, dlatego tym większe dzięki za cierpliwość i pomysłowość w jej tworzeniu.

Pozdro,
PAwel Kucharski 8-)
kuba_czajkowski
Kontakt:

Post autor: kuba_czajkowski »

Witam!
Rowniez gratuluje, zdecydowanie mi sie podoba.
Wkrotce wrzuce relacje i fotki z Ukrainy
pozdrawiam
kabanos

Post autor: kabanos »

ja moge pomoc tylko nie wiem na jaki mail sie zglosic
Szymer

Post autor: Szymer »

A czy będą wieszne "stare rzeczy" co były na "starej stronie"? Np. galerie, relacje...
PAwel

Z tego co napisano wcześniej będą przenoszone relacje i zdjęcia ze starej strony na nową, ale potrzebna jest pomoc w przenoszeniu.

Pozdro,
PAwel. 8-)
wex

Szymer pisze:A czy będą wieszne "stare rzeczy" co były na "starej stronie"? Np. galerie, relacje...
Jasne, część już nawet jest. Tyle, że z Pawłem, z którym przerzuciliśmy większość tej treści co jest teraz na stronie, wyjeżdżamy do Turcji na 3 tygodnie. A od czasu uruchomienia strony prawie nikt nie zgłosił się z chęcią pomocy...
wex

kabanos pisze:ja moge pomoc tylko nie wiem na jaki mail sie zglosic
mail jest w dziale "kontakt". wyślij mi maila, tylko przedstaw się tak, żebym Cię skojarzył ;)
WontroBA

Post autor: WontroBA »

ej no bajerka.

tak, tak , naprawde mi sie podoba.

a ze miała powstac juz pare ładnych kursów wczesniej...kto o tym teraz pamięta :P

cieszmy sie!!

wielkie YO!
PAwel

Cześć,

Jeśli macie relacje ze swoich tegorocznych wakacji oraz zdjęcia to możecie mi przesłać i zamieszczę na stronie.

Pozdro,
PAwel. 8-)
pawel.skg@gmail.com
Awatar użytkownika
Wiesiek

Post autor: Wiesiek »

Mam troche wolnego czasu, chetnie przypomne sobie zabawe z www. Komu sie deklarowac?

pzdr
Wiesiek
Awatar użytkownika
Wojtek

Post autor: Wojtek »

Bede strzelal: odezwij sie do Weksa. Jakis link do maila albo PW znajdziesz ciut wyzej na tej stronie.

W.
Awatar użytkownika
Wiesiek

Dzieki, juz doszedlem co i jak.

pzdr
Wiesiek
Awatar użytkownika
Litrowy

Post autor: Litrowy »

Głos z zaświatów! Co tam u Ciebie Wieśku? Może jakaś środa przy małym piwku?
Kto nie ma brzucha ten kiepsko
A góry to do niczego są.
Awatar użytkownika
Wiesiek

Jakie tam znowu zaświaty, 4 lata się człowiek nie odzywa i już go pochowali :mrgreen:
Środa to chętnie, może być najbliższa. Gdzie teraz SKG urzęduje towarzysko?

pozdrawiam
Wiesiek
ODPOWIEDZ