KURSÓWKA 14-15 marca??? dla chętnych
- Marta Cobelto
KURSÓWKA 14-15 marca??? dla chętnych
Uwaga Kursanci!
Piszę zgodnie z obietnicą, to o czym wspominałam dziś po wykładzie.
Proponuję termin wyjazdu kursówkowego o charakterze doszkalającym przed wiosennym, czyli krzol, krzol, krzol i topografia przede wszystkim. Miejsce - raczej B Niski sercu bliski:) I dojazd pewnie autobusem, skoro pociągi już nie jeżdżą:(
Jedyny możliwy dla mnie termin to 14-15 marca - zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim zainteresowanym musi to odpowiadać. Ale pomyślcie - nawet jak tylko kilka osób się wybierze, myślę ze warto. Oczywiście, nie ma przeszkód, żeby zorganizować inny termin, jeśli znajdą się chętni i kadra.
Z kadry terminem 14-15 potencjalnie zainteresowanie wyrazili o ile się nie mylę Jędrek, Paveł i Karusia.
Dawajcie znaki.
Piszę zgodnie z obietnicą, to o czym wspominałam dziś po wykładzie.
Proponuję termin wyjazdu kursówkowego o charakterze doszkalającym przed wiosennym, czyli krzol, krzol, krzol i topografia przede wszystkim. Miejsce - raczej B Niski sercu bliski:) I dojazd pewnie autobusem, skoro pociągi już nie jeżdżą:(
Jedyny możliwy dla mnie termin to 14-15 marca - zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim zainteresowanym musi to odpowiadać. Ale pomyślcie - nawet jak tylko kilka osób się wybierze, myślę ze warto. Oczywiście, nie ma przeszkód, żeby zorganizować inny termin, jeśli znajdą się chętni i kadra.
Z kadry terminem 14-15 potencjalnie zainteresowanie wyrazili o ile się nie mylę Jędrek, Paveł i Karusia.
Dawajcie znaki.
Re: KURSÓWKA 14-15 marca??? dla chętnych
Ja chętna na krzolka 
już czwarty dzień bez Beskidu, a Rewasz czytany w samotności nie daje radości

już czwarty dzień bez Beskidu, a Rewasz czytany w samotności nie daje radości

To ja też chętny. Póki co 5 do 1 dla instruktorów. Może chociaż pięcioro kursantów by się zebrało, żeby każdy instruktor miał swojego.
to się podzielimy natenaczas na 5 grup szturmowych w składzie: kursant + instruktor

- Marta Cobelto
hmhmhmmmm... wybaczcie, moi drodzy,
jednak mimo wszystko z większym utęsknieniem oczekuję deklaracji od kursantów...
czasu jeszcze jest dużo, więc może jeszcze ktoś się da namówić:)
jednak mimo wszystko z większym utęsknieniem oczekuję deklaracji od kursantów...

czasu jeszcze jest dużo, więc może jeszcze ktoś się da namówić:)
- Aga Stasiak
niestety... w tym terminie nie mogę...
ja tez nie moge..mam test mgr 14 marca..
Mnie to nostalgia łapie na myśl o kursówce dodatkowej przed wiosennym. Efektem takiego wyjazdu dla XXV kursu będzie mój ślub w przyszłym roku.
- Marta Cobelto
No to trzeba uważać z tymi kursówkami, doprawdy...
-
Ja proponuję 7-8 marca -> 14-15 też niestety nie mogę 

Bardzo fajny pomysł, termin też niezły. Wstępnie się piszę. Beskid Niski - to mój czwarty raz w tym roku z kursem w te górki, trochę monotonnie, ale przyznam, że można się wgryźć w temat.
-
no ja na 99% jadę 

Ja jak już wspominałem rozważałem w tym terminie Beskid Mały, Ale Niski jest OK, może by bardziej na wschód.
-
Kurczę, termin bardzo kruchy, bo akurat wtedy jest YAPA... No ale ponoć życie to sztuka wyboru.