kursówka 21-22 listopada 2009 grupa I
kursówka 21-22 listopada 2009 grupa I
Informacje o kursówce są (i będzie ich więcej) umieszczane na stronie: http://www.skg.uw.edu.pl/harmonogram-zaj/561 , a tu możemy se podyskutować 

-
- Kontakt:
Re: kursówka 21-22 listopada 2009
Chciałbym się wczesać na tę kursówkę jeszcze, obiecuję marudził będę bardzo umiarkowanie :p
pozdro,
Sebastian
pozdro,
Sebastian
mamy dziś poniedziałek, zgodnie z umową czekamy z Tomkiem na:
- opcje transportowe
- catering
- opcje transportowe
- catering
Cześć wszystkim!
Jeśli chodzi o namioty to już wiem, że:
Marta+Marcin -> 2
Basia -> 3
Maciek -> 2
Gosia -> 4
Kto się dalej deklaruje? Wstępnie mamy 18 osób..
Jeśli chodzi o namioty to już wiem, że:
Marta+Marcin -> 2
Basia -> 3
Maciek -> 2
Gosia -> 4
Kto się dalej deklaruje? Wstępnie mamy 18 osób..
"Dream as you'll live forever, live as you'll die today"
J. Dean
J. Dean
17 osób - Ilona nie jedzie jednak na tę kursówkę.
Ja natomiast zorientuje się czy uda mi się pożyczyć namiocik od kogoś
Ja natomiast zorientuje się czy uda mi się pożyczyć namiocik od kogoś

Hej, czy są już
a) informacje o transporcie? w piątek, 20 listopada czyli przed naszym wyjazdem prawdopodobnie muszę jechać do Zamościa i chciałabym wiedzieć teraz, czy zdążę wrócić na wyjazd kursówki z Wawy czy muszę przekładać Zamość
b) informacje o jedzeniu? Nie wiem, czy i ilu jest wegetarian poza mną w grupie, póki co nikt nie sygnalizował tego tematu, a "catering" powinien wiedzieć jak sprawy stoją
nie jem mięsa, czyli kiełbasy, pasztetów itp. Jem za to ryby, tuńczyk jest doskonałą "wkładką" do obiadu dla mnie.
a) informacje o transporcie? w piątek, 20 listopada czyli przed naszym wyjazdem prawdopodobnie muszę jechać do Zamościa i chciałabym wiedzieć teraz, czy zdążę wrócić na wyjazd kursówki z Wawy czy muszę przekładać Zamość

b) informacje o jedzeniu? Nie wiem, czy i ilu jest wegetarian poza mną w grupie, póki co nikt nie sygnalizował tego tematu, a "catering" powinien wiedzieć jak sprawy stoją

UWAGA!!!
w związku z dużym zainteresowaniem terminem kursówki uruchamiamy drugą grupę, do której zakwalifikowani są prawie wszyscy ci, którzy zgłosili się do tematów gawędy. Dalsze informacje odnośnie drugiej grupy w nowym wątku: http://www.skg.uw.edu.pl/forum/viewtopi ... 7067#p7067
Tymczasem dla jasności, w pierwszej grupie, ogarnianej dalej wyłącznie przez Tomka Wekseja, są:
1. Bijoś Karol
2. Bieniasz-Krzywiec Łukasz
3. Midziałek Monika
4. Staroń Małgorzata
5. Weksej Maciej
6. Witczak Małgorzata
7. Zając Wojtek
8. Durbacz Sebastian
w związku z dużym zainteresowaniem terminem kursówki uruchamiamy drugą grupę, do której zakwalifikowani są prawie wszyscy ci, którzy zgłosili się do tematów gawędy. Dalsze informacje odnośnie drugiej grupy w nowym wątku: http://www.skg.uw.edu.pl/forum/viewtopi ... 7067#p7067
Tymczasem dla jasności, w pierwszej grupie, ogarnianej dalej wyłącznie przez Tomka Wekseja, są:
1. Bijoś Karol
2. Bieniasz-Krzywiec Łukasz
3. Midziałek Monika
4. Staroń Małgorzata
5. Weksej Maciej
6. Witczak Małgorzata
7. Zając Wojtek
8. Durbacz Sebastian
Re: kursówka 21-22 listopada 2009 grupa I
Drodzy kursanci, wszystkie informacje o naszej grupie są już na stronie http://www.skg.uw.edu.pl/harmonogram-zaj/561.
W związku z podziałem:
1. Powstał wakat przy przygotowaniu jadłospisu i listy sprzętu, do których maszyna losująca przydzieliła Kasię Bramę i Kasię Krawczyńską
. Prześlę Wam maila z dalszymi wskazówkami.
2. Bardzo proszę każdego o wybór jednego z tematów gawędy przewodnickiej. Lista jest na stronie, będę aktualizował ją na bieżąco zgodnie z rezerwacjami. Rezerwacje odbywają się poprzez ten wątek - kto pierwszy, ten lepszy
. Do wyboru jest 8 tematów ogólnych i dwa polegające na oprowadzeniu grupy po jednej z miejscowości - dla każdego więc coś starczy.
W związku z podziałem:
1. Powstał wakat przy przygotowaniu jadłospisu i listy sprzętu, do których maszyna losująca przydzieliła Kasię Bramę i Kasię Krawczyńską

2. Bardzo proszę każdego o wybór jednego z tematów gawędy przewodnickiej. Lista jest na stronie, będę aktualizował ją na bieżąco zgodnie z rezerwacjami. Rezerwacje odbywają się poprzez ten wątek - kto pierwszy, ten lepszy

To ja się zgłaszam do
Sztuka cerkiewna - budowa cerkwi, typy, rozwiązania konstrukcyjne
gosia staroń
Sztuka cerkiewna - budowa cerkwi, typy, rozwiązania konstrukcyjne
gosia staroń
gosia staroń
OK, zapisane. Czekamy na kolejne.
W poniedziałek rozlosuję pozostałe tematy do osób, które dotychczas się nie zgłosiły. Nie dajcie się wylosować!
W poniedziałek rozlosuję pozostałe tematy do osób, które dotychczas się nie zgłosiły. Nie dajcie się wylosować!
Wojtek Zając zgłasza się do linii Mołotowa!
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
Wybieram Konflikt polsko-ukraiński w okresie międzywojennym ;D
Kaśka Krawczyńska
Kaśka Krawczyńska
zgłaszam się do grekokatolicyzmu.
Kaśka Brama
Kaśka Brama
Droga grupo pierwsza!
jako,ze przypadło mi przygotwanie dla Was pysznego jadłospisu czekam na wszelkie informacje od osób, które z różnych przyczyn zachowują konkretną dietę. Dajcie znać jak najszybciej - najpóźniej do późnych godzin nocnych w sobote!
pozdrawiam!
jako,ze przypadło mi przygotwanie dla Was pysznego jadłospisu czekam na wszelkie informacje od osób, które z różnych przyczyn zachowują konkretną dietę. Dajcie znać jak najszybciej - najpóźniej do późnych godzin nocnych w sobote!
pozdrawiam!
-
- Kontakt:
zgłaszam się jako osoba nie jedząca mięsa, nie wiem jednak, czy mogę się zaliczać do pure wegetarian - bo na ostatnich manewrach przy ognisku zjadłem 3 kiełbaski