kursówka 21-22 listopada 2009 grupa I
Re: kursówka 21-22 listopada 2009 grupa I
to ja poproszę : Etnografia (grupy etnograficzne - Bojkowie/Dolinianie/Górale Ruscy, zajęcia, obrzędy, stroje, budownictwo)
pozdrawiam

Ja również z apelem do całej grupy pierwszej ;D
Kto z Was może wziąć namiot? Potrzebujemy 11 miejsc (8 os z listy + dwie Katarzyny + Tomek Wex - czy może coś się zmieniło?).
Tak czy inaczej piszcie szybko kto ma namiot, ew kto mógłby pożyczyć.
Powysyłam Wam jeszcze mejle, żeby nikt nie żył w błogiej nieświadomości akcji poszukiwania namiotów ;D
K. Krawczyńska
Kto z Was może wziąć namiot? Potrzebujemy 11 miejsc (8 os z listy + dwie Katarzyny + Tomek Wex - czy może coś się zmieniło?).
Tak czy inaczej piszcie szybko kto ma namiot, ew kto mógłby pożyczyć.
Powysyłam Wam jeszcze mejle, żeby nikt nie żył w błogiej nieświadomości akcji poszukiwania namiotów ;D
K. Krawczyńska
Jeśli chodzi o moje preferencje żywieniowe: MIĘSKO, MIĘSKO, MIĘSKO!!
W sprawie namiotów: sprawdź Kasiu emaila którego Ci przysłałem. Pozdrawiam wszystkich kursantów.
W sprawie namiotów: sprawdź Kasiu emaila którego Ci przysłałem. Pozdrawiam wszystkich kursantów.
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
Cześć!
Po wykładzie odbędzie się ostatnie spotkanie przedkursówkowe, obecność obowiązkowa. Poprowadzi je Damian Dziok. Zbierane będą pieniądze na bilety, miejcie więc przy sobie odpowiednie fundusze.
Sebastian, wylosowałem Ci (ze zbioru jednoelementowego;)) temat o ukraińskiej świadomości narodowej.
Po wykładzie odbędzie się ostatnie spotkanie przedkursówkowe, obecność obowiązkowa. Poprowadzi je Damian Dziok. Zbierane będą pieniądze na bilety, miejcie więc przy sobie odpowiednie fundusze.
Sebastian, wylosowałem Ci (ze zbioru jednoelementowego;)) temat o ukraińskiej świadomości narodowej.
Czynię to z bólem serca, ale niestety muszę prosić o wypisanie z mnie listy uczestników tej kursówki, ponieważ złapałem przeziębienie. Tym co nie zachorowali życzę zdrowia i udanej kursówki. Pozdrawiam wszystkich
Wojtek Zając
Wojtek Zając
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
a ile mamy przynieść tych funduszy na transport i co z tą listą sprzętu, bo ja nic nie wiem?
Przynieście dziś dane do ubezpieczenia pesel + imię nazwisko i adres
Przynieście dziś dane do ubezpieczenia pesel + imię nazwisko i adres
Choroba morska- mnie to nie rusza.
Uwaga uwaga,
Grupniki pierwsze, które jeszcze nie wpłaciły mi 43 złotych na bilet autobusowy relacji Warszawa Zachodnia - Sanok, będą miały niespotykaną okazję spotkania się ze mną jutro (czwartek).
Jestem uchwytny w okolicach kampusu od godziny 9.30 do 16.30. Później jadę odebrać bilety, zatem kto nie zdąży, niestety będzie musiał sam troszczyć się o swój bilet. Rezerwacja ważna jest do 24h przed odjazdem czyli do 20.30. W razie czego proszę się zgłaszać po numer rezerwacji.
Kontakt do mnie:
- mail: p.szkiladz@gmail.com
- kom. 515-123-086
Miłego wieczoru, nocy i dnia życzy,
Piotr Szkiłądź
Grupniki pierwsze, które jeszcze nie wpłaciły mi 43 złotych na bilet autobusowy relacji Warszawa Zachodnia - Sanok, będą miały niespotykaną okazję spotkania się ze mną jutro (czwartek).
Jestem uchwytny w okolicach kampusu od godziny 9.30 do 16.30. Później jadę odebrać bilety, zatem kto nie zdąży, niestety będzie musiał sam troszczyć się o swój bilet. Rezerwacja ważna jest do 24h przed odjazdem czyli do 20.30. W razie czego proszę się zgłaszać po numer rezerwacji.
Kontakt do mnie:
- mail: p.szkiladz@gmail.com
- kom. 515-123-086
Miłego wieczoru, nocy i dnia życzy,
Piotr Szkiłądź
Uwag ciąg dalszy:
1. Bilety na PKS już kupione.
2. Mariuszu pamiętaj, żeby przynieść mi na jutro 43 złote.
3. Koleżanko ze studiów doktoranckich, pytałem w informacji o to czy masz zniżkę studencką i powiedziano mi, że jeśli masz ważną legitymację i wiek poniżej 26 lat to zniżka jak najbardziej obowiązuje.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru,
Pi
1. Bilety na PKS już kupione.
2. Mariuszu pamiętaj, żeby przynieść mi na jutro 43 złote.
3. Koleżanko ze studiów doktoranckich, pytałem w informacji o to czy masz zniżkę studencką i powiedziano mi, że jeśli masz ważną legitymację i wiek poniżej 26 lat to zniżka jak najbardziej obowiązuje.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru,
Pi
Przypominam,
Spotykamy się o 19.30 przed kasami w hali dworca autobusowego Warszawa Zachodnia.
Odjazd o 20.30, autobus Warszawa-Sanok, stanowisko nr 7.
Mój telefon: 515-123-086
Do zobaczenia
Pi
Spotykamy się o 19.30 przed kasami w hali dworca autobusowego Warszawa Zachodnia.
Odjazd o 20.30, autobus Warszawa-Sanok, stanowisko nr 7.
Mój telefon: 515-123-086
Do zobaczenia

Pi
-
- Kontakt:
A co tu taka cisza madafaka? Gdzie podziękowania, zachwyty i nostalgia za tym, aby jeszcze poburaczyć po górach nocą i nasycić się zapachem przygody? (czytaj - pot i zapach z ogniska w dowolnych proporcjach) :p
-
To trzeba było zacząć od zachwytów, a nie od marudzenia.
Sebastianie, a może piłeczka dzisiaj o 21?
Sebastianie, a może piłeczka dzisiaj o 21?
"Tak to się robi w Szczecinie"
Zadość czyniąc prośbom, dziękuję za pełne zwrotów i zawrotów tułanie się po górach, z zachwytem wspominam jaru jarzenie i jaranie się wyjściem z niego, a z nostalgią nosa podrapanie o ciernie krzolowe. Jak również nienasyconym będąc wyglądam kolejnej okazji radosnych przeżyć.
Do zobaczenia wkrótce
Do zobaczenia wkrótce

Uwaga!
z uwagi na nadzwyczajny a niespdziewany atak natrętnego krzaka w wyniku którego "zejściówka" nie mogła się była odbyć na kursówce, wszystkie osoby chętne do napisania ww uprasza się o pozostanie w przyszłą środę po wykładzie i po spotkaniach przedkursówkowych. Test nie jest skomplikowany i powinien zając 20-25 minut.
z uwagi na nadzwyczajny a niespdziewany atak natrętnego krzaka w wyniku którego "zejściówka" nie mogła się była odbyć na kursówce, wszystkie osoby chętne do napisania ww uprasza się o pozostanie w przyszłą środę po wykładzie i po spotkaniach przedkursówkowych. Test nie jest skomplikowany i powinien zając 20-25 minut.
-
- Kontakt:
Nareszcie wrzuciłem zdjęcia z naszej kursówki
Oto link do nich http://picasaweb.google.pl/fractalface/ ... 2Listopada#
Zapraszam

Zapraszam