Jako, że nie ma jeszcze tematu o tej kursówce, pozwolę sobie takowy założyć.
Pierwsza i najważniejsza sprawa:
Ostatnie spotkanie informacyjne odbędzie się we wtorek o 18:20 w siedzibie klubu.
Będąc jedynie szarym nurkiem tej wyprawy, tj. zwykłym uczestnikiem, skupię się jedynie na mojej tajnej misji zdobycia namiotów. Gdyby ktoś chciał coś dodać od siebie to serdecznie zapraszam.
Myślałem sobie, żeby skonstruować taką klubową jurtę z baterią słoneczną, satelitą i dzbanuszkiem do herbaty, ale nie mam dzbanuszka, więc pomysł został zarzucony. Niestety...

Sprawa wygląda tak, że ja mam jeden namiot dobrej jakości, w którym zmieszczą się 3 osoby. Nie próbowałem nigdy spać w nim w 4 osoby, ale myślę, że przy odpowiednim peace and love dałoby radę. Ola ma namiot 2-osobowy. Ja mam jeszcze drugi namiot 3/4 osoby, ale on już jest troszkę gorszy niż ten pierwszy. Jednak lepszy niż mech i gołe niebo. Mimo wszystko ;]
Jeżeli ktoś ukrywa namiot w domu, w piwnicy, na strychu, lub teleportował go na madagaskar, to ja bym ślicznie prosił o to, żeby go wyjął, albo przyteleportował, sprawdził, czy mu się pałąki nie połamały, czy jest zdrowy i nie ma grypy i odnotował mi to tutaj w temacie.
Podsumowując, stan na dziś:
- jeden namiot 2 os
- jeden namiot 3/4 os główny
- jeden namiot 3/4 os rezerwowy
Pozdrówki serdeczne!
Łukasz