Wyjazd kursowy 11 - 14 listopad Beskid Niski
Re: Wyjazd kursowy 11 - 14 listopad Beskid Niski
Tak z tego co pamiętam to na spotkaniu było mówione, że zbiórka o 20:50, tzn godzinę przed odjazdem pociągu.
Pozdr
PU
Pozdr
PU
zatem dworzec pks jest dziwnym miejscem spotkania,skoro na pociąg czekać mamy ;]
Meandor
Oj no faktycznie godzinę przed odjazdem pksu, chyba już nie myślałem o tej godzinie:P.
-
Hej,
Żeby nie było niejasności, jeszcze raz przypominam, że spotykamy się dziś o 20.50 w hali głównej dworca zachodniego PKS. Autobus 21.50.
Proszę żebyście mieli na uwadze w czasie pakowania, że rzeczy, które zechcecie mieć przy sobie w autobusie (a jedziemy całą noc) będzie trzeba spakować w jakąś oddzielną torbę, bo prawdopodobnie plecaki wylądują w luku bagażowym.
Jeśli wszyscy będą mniej więcej o czasie to może uda nam się już podzielić sprzętem wspólnym i jakoś solidnie go zapakować, żeby rano po ciemku i zaspanym będąc tego nie robić.
Jeszcze jedno - mam apteczkę klubową, którą miała na wyjeździe 1 kursówka. Czy osoba odpowiedzialna (chyba Magda) może dać znać czy mam ją wziąć z sobą, czy też mamy skompletowaną własną?
Żeby nie było niejasności, jeszcze raz przypominam, że spotykamy się dziś o 20.50 w hali głównej dworca zachodniego PKS. Autobus 21.50.
Proszę żebyście mieli na uwadze w czasie pakowania, że rzeczy, które zechcecie mieć przy sobie w autobusie (a jedziemy całą noc) będzie trzeba spakować w jakąś oddzielną torbę, bo prawdopodobnie plecaki wylądują w luku bagażowym.
Jeśli wszyscy będą mniej więcej o czasie to może uda nam się już podzielić sprzętem wspólnym i jakoś solidnie go zapakować, żeby rano po ciemku i zaspanym będąc tego nie robić.
Jeszcze jedno - mam apteczkę klubową, którą miała na wyjeździe 1 kursówka. Czy osoba odpowiedzialna (chyba Magda) może dać znać czy mam ją wziąć z sobą, czy też mamy skompletowaną własną?
Dzieki Wszystkim za bardzo fajny i pouczajacy wyjazd :)czekamy na foty 

Było super! Mam nadzieję, że kolejne wyjazdy będą równie ciekawe ;]
Co do fot, to kto je robił? Paweł, Magda i Tomek czy ktoś jeszcze?
Co do fot, to kto je robił? Paweł, Magda i Tomek czy ktoś jeszcze?
Adam i ja z aparatu Adama
Tomek robil zdjecia?
Tomek robil zdjecia?
A nie wiem, może robił je z aparatu Adama. Bo wydaje mi się, że były właśnie 3 aparaty. Chodzi o foty w bydłowozie 

To ja również pragnę przyłączyć się do ogólnych podziękowań
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, za mile spędzony czas, a w szczególności za akcje z nigdy nie ulegającym denominacji pypciem, za wiersze i piosenki o azymucie, za referaty Rafała, za "zbyczanie z drogi". Mam nadzieję, że kurs się Wam spodobał i będziecie go kontynuować, a przynajmniej zostaniecie w Klubie. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia - zwłaszcza na te po ostatnim śniadaniu 
Pozdrawiam i do zobaczenia w środę
Wojciech

Pozdrawiam i do zobaczenia w środę
Wojciech
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
No to pierwszy album z 2 kursówki, czekamy na pozostałe 2 
http://picasaweb.google.com/meandor69/K ... 014112010#

http://picasaweb.google.com/meandor69/K ... 014112010#
Meandor
Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że zapamiętaliście co symbolizują 3 kopuły.

Ja postaram się wrzucić fotki dzis wieczorem.....pytanie tylko mam jak sie przedstawia kwestia biletów ma pkp, czy Monika robiła podejście pod oddanie naszych biletów w pkp?? jesli nie to ile kosztowal bilet na osoby bez znizki studenckiej, czyli dla mnie..??/
Ta właśnie. Fajnie by było, zapewne dla Ciebie Monika, jakbyś jeszcze dziś zamieściła hmm jakaś szybką wycenę ile osoby mają ci oddać za np pełne bilety, a ile za studenckie. tzn. po ile pododopłacać, a co do formy to pewnie część weźmie na jutro na spotkanie, a reszta przelewem da.
No właśnie, wrzucać te fotki proszę...lenie ;] odsypiać się zachciało ;]
No właśnie, wrzucać te fotki proszę...lenie ;] odsypiać się zachciało ;]
Meandor
odsypiać...ja juz wczoraj rano byłam w pracy...