3. Kursówka 19-20 listopada
-
3. Kursówka 19-20 listopada
Witajcie,
zapraszam na spotkanie dotyczące trzeciej kursówki, którą poprowadzi Paweł Górecki.
Dzisiaj (02.11) o 19:00 w budynku samorządu na 2 piętrze.
zapraszam na spotkanie dotyczące trzeciej kursówki, którą poprowadzi Paweł Górecki.
Dzisiaj (02.11) o 19:00 w budynku samorządu na 2 piętrze.
"Tak to się robi w Szczecinie"
Re: 3. Kursówka 19-20 listopada
Jeśli jest jeszcze jakieś miejsce to ja bym chętnie się zabrał na wyjazd w tym terminie.
Cześć,
Kursówka w Beskid Wyspowy, beznamiotowa, trasa klasyczna obejmująca kilka ważniejszych szczytów (Łopień, Ćwilin, Jasień). Start w Tymbarku.
Nocleg na Jasieniu lub we wsi. Powrót tak, by chętni byli w Wwie wieczorem w niedzielę.
W następną środę będzie kolejne spotkanie, ale proszę o kontakt przez forum z rezerwacją miejsc. Limit miejsc dla kursantów 13.
Mój mail: gorecki2006 małpa gmail.com.
Pozdrawiam,
Paweł.
Kursówka w Beskid Wyspowy, beznamiotowa, trasa klasyczna obejmująca kilka ważniejszych szczytów (Łopień, Ćwilin, Jasień). Start w Tymbarku.
Nocleg na Jasieniu lub we wsi. Powrót tak, by chętni byli w Wwie wieczorem w niedzielę.
W następną środę będzie kolejne spotkanie, ale proszę o kontakt przez forum z rezerwacją miejsc. Limit miejsc dla kursantów 13.
Mój mail: gorecki2006 małpa gmail.com.
Pozdrawiam,
Paweł.
To ja bym chciał się do listy wyjazdowej dopisać
i ja ;p
Kasia Cyrynger
ps. wyslalam tez zgloszenie mailem
pss. nie bedzie mnie na wykładach za tydzien, wiec nie bede mogla uczestniczyc w spotkaniu
Kasia Cyrynger
ps. wyslalam tez zgloszenie mailem
pss. nie bedzie mnie na wykładach za tydzien, wiec nie bede mogla uczestniczyc w spotkaniu

Ja również chciałabym się zapisać, swoje zgłoszenie wysłałam na maila.
Ja także chciałabym zapisać się na ten wyjazd. Ola Krysik
Zapisałem wszystkie osoby. Na razie mamy 5 kursantów. Wygląda na to, że kadra też dopisze - oprócz mnie będą Tomek Weksej i Michał Bekey (świeżo upieczony kandydat). Z tego powodu nie będzie ograniczenia liczby kursantów (no może <30). W środę będzie kolejne spotkanie.
Pozdrowienia, Paweł
Pozdrowienia, Paweł
Spotkanie organizacyjne będzie przed wykładem ?
od wtorku wieczorem do niedzieli wieczorem będę całkowicie offline. Nie będzie mnie też na spotkaniu informacyjnym ani pod telefonem. Czy mogłabym prosić o przesłanie mi ustaleń mailem na sardynki@gmail.com? Oczywiscie zgadzam się na wszystko, każdy temat przyjmę, coś co trzeba zorganizujępgorecki pisze:Zapisałem wszystkie osoby. Na razie mamy 5 kursantów. Wygląda na to, że kadra też dopisze - oprócz mnie będą Tomek Weksej i Michał Bekey (świeżo upieczony kandydat). Z tego powodu nie będzie ograniczenia liczby kursantów (no może <30). W środę będzie kolejne spotkanie.
Pozdrowienia, Paweł

Pozdrawiam,
Kasia
Hej,
dopiszcie proszę do listy uczestników mnie (Hubert Siwkin) i Natalię Okińczyc.
dopiszcie proszę do listy uczestników mnie (Hubert Siwkin) i Natalię Okińczyc.
Cześć!
Wszystkich chętnych zapraszam(y) na spotkanie w sprawie 3. kursówki, w tą środę po wykładzie. Spotkajmy się w sali wykładowej, jeśli nas wyrzucą to przejdziemy gdzie indziej.
Na spotkaniu rozdzielimy tematy teoretyczne oraz zadania. Spotkanie jest obowiązkowe, jeśli ktoś nie może przyjść niech napisze mi maila: tomek.weksej małpa gmail.com. Na razie wiem o Kasi C.
Pozdrawiamy,
Tomek, Paweł i Michał
Wszystkich chętnych zapraszam(y) na spotkanie w sprawie 3. kursówki, w tą środę po wykładzie. Spotkajmy się w sali wykładowej, jeśli nas wyrzucą to przejdziemy gdzie indziej.
Na spotkaniu rozdzielimy tematy teoretyczne oraz zadania. Spotkanie jest obowiązkowe, jeśli ktoś nie może przyjść niech napisze mi maila: tomek.weksej małpa gmail.com. Na razie wiem o Kasi C.
Pozdrawiamy,
Tomek, Paweł i Michał
Hej!
Chciałabym się dopisać do listy uczestników tej kursówki.
Pozdrawiam,
Asia Kocik
Chciałabym się dopisać do listy uczestników tej kursówki.
Pozdrawiam,
Asia Kocik
Pojawiła się strona kursówki: http://www.skg.uw.edu.pl/harmonogram-zaj/642
Do zobaczenia na spotkaniu!
Do zobaczenia na spotkaniu!