V edycja konkursu fotograficznego SKG
V edycja konkursu fotograficznego SKG
To ja tak w imieniu Jędrka:
Temat V Edycji to "Kursanckie opowieści" - czas nadsyłania do 20.05
Zdjęcia proszę przesyłać na adres: jedrzej.ochremiak@gmail.com z dopiskiem konkurs foto.
Temat V Edycji to "Kursanckie opowieści" - czas nadsyłania do 20.05
Zdjęcia proszę przesyłać na adres: jedrzej.ochremiak@gmail.com z dopiskiem konkurs foto.
Kto nie ma brzucha ten kiepsko
A góry to do niczego są.
A góry to do niczego są.
Re: V edycja konkursu fotograficznego SKG
regulamin konkursu: http://www.skg.uw.edu.pl/regulamin-konkursu
- Jędrzej Ochremiak
to może zmiana tematu i nowa edycja?
No nie da się ukryć, tamat raczej na dumanie przy bro niż zdjęcie...
Ja proponuje przedluzyc termin nadyslania zdjec i NIEZALEZNIE OD TEGO oglosic nowa edycje. To fajny temat jest, moim zdaniem ma potencjal. Moze po prostu (kon)kursanci byli chwilowo zbyt zajeci, zeby cos wybrac i wyslac?
W.
W.
więc?Co dalej z konkursem?
To, co napisał Wojtek, jest rozsądne.
M.zd.:
Po pierwsze, należy ogłosic nową edycję konkursu, póki nie ma jeszcze wakacji.
Po drugie, przedłużyć termin zglaszania zdjęć przez kursantów, nie precyzując na razie terminu końcowego.
Po trzecie, może zrobić sondę na forum, jakie tematy autorzy zdjęć uważają za warte wykorzystania w konkursie.
Po czwarte, rozważyc danie do pomocy koordynatorowi konkursu osoby mającej więcej czasu, chęci i zaangażowania.
M.zd.:
Po pierwsze, należy ogłosic nową edycję konkursu, póki nie ma jeszcze wakacji.
Po drugie, przedłużyć termin zglaszania zdjęć przez kursantów, nie precyzując na razie terminu końcowego.
Po trzecie, może zrobić sondę na forum, jakie tematy autorzy zdjęć uważają za warte wykorzystania w konkursie.
Po czwarte, rozważyc danie do pomocy koordynatorowi konkursu osoby mającej więcej czasu, chęci i zaangażowania.
- Jędrzej Ochremiak
Faktycznie warto przedłużyć termin nadsyłania zdjęć na V edycję. Ale ne bezterminowo.
Termin obowiązujący i ostateczny to 5 czerwca 2009.
Co do tematyki to założę watek dyskusyjny, a sondę można zrobić jak pojawią się propozycje.
Zaangażowanie i chęci potrzebne są z obu stron, nie otrzymałem żadnego zdjęcia... ani jednego...
Nowa edycja jutro.
J.
Termin obowiązujący i ostateczny to 5 czerwca 2009.
Co do tematyki to założę watek dyskusyjny, a sondę można zrobić jak pojawią się propozycje.
Zaangażowanie i chęci potrzebne są z obu stron, nie otrzymałem żadnego zdjęcia... ani jednego...
Nowa edycja jutro.
J.
DRUNIA