Biegówki-Kampinos,Sobota,23.01,12.00

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Awatar użytkownika
CycatyKapturek

Biegówki-Kampinos,Sobota,23.01,12.00

Post autor: CycatyKapturek »

Hej!Z tej strony wasz ulubiony propagator biegówek:) Zapraszam na godz 12.15 na pętlę 110 przy Cmentarzu Północnym-najlepiej wyjechać o godz. 11.42 z Metra Marymont- opis jak tam dojechać, jak znaleźć 110 i resztę znajdziecie, w poprzednich tematach biegówkowych, bo nie ma sensu drugi raz tego samego pisać. Ogólnie trasa, to szeroko rozumiany fristajl, zapoczątkowany czarnym od pętli 110, potem żółty aby wejść głębiej w las, a potem to już naprawdę jest tyle możliwości, że aż sam nie wiem, można skrócić zielonym, czerwonym do Szpitala, jakby ktoś chciał,ale ja bym wolał zielonym,czerwonym i niebieskim/żółtym do Truskawia i 708 wrócić-bilety za 2.10/ulgowy zawsze można kupić u kierowcy. Jeżeli ktoś by wypożyczał narty wcześniej tzn w piątek np ok 17 to możemy się jeszcze zgadać na krótkie wieczorne biegówki np po Kabatach,w celu rozjeżdżenia i załapania rytmu(jeżeli kogoś na przykład do tej pory biegówki nie interesowały i mało jeździł). Ale też nie takie długie, bo mam imprezę w piątek :) Nie wiem jak z tą zniżką u pana w wypożyczalni ale nie stresujmy na razie Wexa przed examem jutrzejszym.. Telefon znany,, 0-700 .... :) no dobra joke 691 566 632
PS. trasa dłuższa ma koło 20 km, czyli każdy ją zrobi...
Tomek
wex

Re: Biegówki-Kampinos,Sobota,23.01,12.00

Post autor: wex »

Gdyby ktoś chciał wypożyczyć narty, to w wypożyczalni na Nowowiejskiej mamy zniżkę, szczegóły w dziale "O nas" -> Zniżki.
ODPOWIEDZ