Zaplanowaliśmy zestaw, który każdy musi wziąć, oraz wg listy imiennej każdemu przydzieliliśmy rzeczy, których nie da się podzielić na jednoosobowe porcje (np. warzywa w puszce
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zestaw dla Każdego:
1 chleb (duży, najlepiej krojony baltonowski)
1 pasztecik lub 1 pasztecik sojowy
100 g sera żółtego w plasterkach
120 g kabanosów lub ser żółty w słupkach (na przegryzki w trakcie)
200g bakalii (orzechy, rodzynki, suszone owoce)
100 g ryżu/kaszy (15-20 minut czas gotowania; biały ryż lub kasza gryczana)
1 tabliczka czekolady
1 butelka wody 1,5 l
1 termos z herbatą
3-4 kanapki na śniadanie rano w sobotę
2-3 gorące kubki/zupki szybkie (wg uznania)
Dodatkowo wg listy imiennej:
Wojtek Zając
kukurydza w puszce (1 puszka)
Ola Krawczyk
kotlety sojowe/kostka sojowa/granulat sojowy (ok 100g)
przyprawy (majeranek, zioła prowansalskie, czosnek (może być w kostce), papryka słodka....)
Marcin Miejerzewski
suszone warzywa
herbata
Marta Mierzejewska
suszone warzywa
cukier, sól
Adam Cieślik
groszek w puszce (1 puszka)
Ewelina Pękała
fasola czerwona w puszce (1 puszka)
Piotr Sz.
Groszek (1 puszka)
Łukasz Sarnacki
fasola biała w puszce (1 puszka)
Karol Bijoś
mielonka (1 puszka)
Marcin Bruzda
mielonka (1 puszka)
Marysia Wojtaszewska
mielonka (1 puszka)
Zosia Szymańska
4 sosy pomidorowe
kostki rosołowe (grzybowe, warzywne)
Michał Kryński
mielonka (1 puszka)
Krzysiek Matysiak
mielonka (1 puszka)
Paweł Błasiak
cebula (4 minimum średnie)
3-4 ogórki
Sebastian Durbacz
2 papryki
Michał Pluta
mielonka (1 puszka)
Ewa Janczarek
2 x topserki (w okrągłym opakowaniu;)
Marcin Szymczak
3 sosy pomidorowe
2 x dżem
Grażyna Chlebicka